HOME
WIE BEN IK?
Nagelproblemen
BEHANDELINGEN
RISICOCOETEN
VOETTYPEN
TARIEVEN
CONTACT

 

 

EVEN VOORSTELLEN......

 

 

Connie Kuiper, gediplomeerd, Medisch Pedicure, heet u van harte welkom in haar praktijkruimte waar u kennis kunt maken met een breed scala aan gespecialiseerde voetbehandelingen op zowel medisch als cosmetisch gebied.

Ik ben aangesloten bij branchevereniging ProVoet en geregistreerd in het register van ProCert.

 

De brancheorganisatie ProVoet erkent een onderscheid tussen de pedicure ( basis diploma ), de gespecialiseerde pedicure, ( diabetische/ reumatische voet) en de Medisch Pedicure.

De medisch pedicure is breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische/ reumatische voet/ risico voet. Daarnaast heeft zij een uitgebreide kennis op het gebied van nagelregulatie en nagelreparatie technieken, orthesiologie en anti-druk technieken.

Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van de complexere voet en nagelproblemen.

KRP

 

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht elke drie jaar een aantal accreditatie punten te behalen.  Dmv bij-en nascholing wordt hiermee de kennis up-to-date gehouden.

Dit waarborgt de kwaliteit 

 

 

                  Goede Voetverzorging is NOODZAAK.!Verwen die voeten, want ze zeulen elke dag het hele lichaamsgewicht met zich mee. Zo voorkom je veel problemen(pijn).

En wist u. dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug-of nekklachten ontstaan.

Naast het verhelpen van de ongemakken kan ik u ook adviseren omtrent de verzorging van uw voeten en de aanschaf van schoenen. Indien nodig zal ik u doorverwijzen naar uw huisarts, specialist of podotherapeut.

Ik vind het een prachtig vak en ben elke keer nog steeds blij als ik mensen van die vervelende pijnlijke likdoorn of ingegroeide nagel kan verlossen.

Ik gun iedereen de weldaad van pijnloze voeten en tracht dit te realiseren door vakkennis maar ook door persoonlijke aandacht en tijd. 

 

 

 

 

 

 

Medisch Pedicure  | infopedicureconniekuiper@gmail.com

googled12fbe49f7e4cc74.html