keyvisualkeyvisual
HOME
WIE BEN IK?
BEHANDELINGEN
Producten
Standaardbehandeling
Quicky
Deelbehandeling
Specialisaties
Ontspannend!!
Lakken Gellak
Manicure
Combi-behandelingen
INSOLEPLUS+
RISICOCOETEN
VOETPROBLEMEN
VOETTYPEN
TARIEVEN
CONTACT
Medisch Pedicure

 

ONTSPANNENDE BEHANDELINGEN 

 

Cosmetische Voetbehandeling

 

 

Deze luxe cosmetische voetbehandeling begint met een heerlijk voetenbad met een ontspannende werking, onder het genot van een kopje koffie of thee .

Daarna volgt de volledige pedicurebehandeling.

Vervolgens het scrubben van de voeten en de onderbenen.

Daarna het voetmasker, verwarmend of verkoelend. Altijd verzorgend, top-hydraterend.

Als afsluiting een korte massage met een kwaliteitsolie.
Deze behandeling is zeer weldadig en u voelt de spanning van u afglijden wat een zeer positief effect heeft op uw algehele welbehagen.

 Voet- en onderbeenmassage

  Deze behandeling is ook los te boeken. 

Iedereen kent  het gevoel van loodzware benen te hebben. Dit gevoel ontstaat b.v. na een hele dag staan, tijdens een vliegtuigreis, tijdens de zwangerschap, bij heel warm weer, . . .

Weinig mensen zijn zich bewust van het belang van hun voeten en benen voor hun gezondheid en en de heilzame werking die massage hierop heeft.  De massage heeft een diepe ontspannende werking op het hele lichaam. 

De voetmassage is bedoeld om te geven als ontspanning; via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de voeten en stimuleert de energiestroom in het lichaam. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en klieren van het lichaam. Hierdoor is het effect van een goede voetmassage enorm.

Door het ontspannende effect van een voetmassage voelt u de spanning van zich afglijden wat een positief effect heeft op uw algehele welbehagen.

Voet- en onderbeenmassage is een weldadige manier om te ontspannen.

 

Scrub en Voetmasker 

Deze behandeling is ook los te boeken. 

Een echte oppepper voor de huid!!

Door het scrubben van de huis van de voeten en onderbenen, welke vaak zeer droog is, worden de dode huidcellen verwijderd. Hierdoor wordt het voetmasker optimaal  opgenomen.

Een verkoelend of verwarmend voetmasker, stimuleert de bloedcirculatie en reinigt en verzorgt de huid. Altijd hydraterend.

 

 

 

 

 

Medisch Pedicure  |  infopedicureconniekuiper@gmail.com  
googled12fbe49f7e4cc74.html