PEDICURE PRAKTIJK CONNIE KUIPER

 Uw Voeten............Mijn zorg!

Scrubben:

Na de behandeling kunt u uw huid van de voeten en de onderbenen laten scrubben. Alle dode huidcellen worden zo verwijderd en de huid zal zeer zacht zijn. Echt een wereld van verschil. Vooral in de zomer is dit zeer weldadig.

Alle producten die u daarna gebruikt zullen veel beter worden opgenomen!

Eventueel kan daarna een voetmasker worden opgebracht.

Het resultaat is fantastisch!


Nagels Lakken

Na een pedicure behandeling kan ik de nagels voor u lakken. Hier reken ik niets extra,s voor, echter de lak moet bij mij zijn aangeschaft. Als u eenmaal een flesje lak bij mij gekocht heeft kunt u dat iedere keer weer meenemen, dan lak ik hiermee uw nagels.

Dit is om de kwaliteit van de lak en het resultaat te garanderen!

Ik werk met de zuurstof doorlatende lakken van DEPEND.
De innovatieve nieuwe O2 formule die 30% meer zuurstof doorlaat dan gewone nagellak.!! Dus is deze lak zeer geschikt om nagels met mycose, toch ( af en toe) van een mooi kleurtje te voorzien. De lak sluit de nagel namelijk niet af, en heeft een positief effect op de kwaliteit van de natuurlijke nagel. De kleuren zijn prachtig, en de lak blijft echt lang mooi en glanzend.
Uw nagels worden netjes in een fris kleurtje gelakt. Keuze uit diverse kleuren. Uit hygiënisch oogpunt neemt u het flesje mee naar huis, waarna u het de volgende keer weer mee kunt nemen.